Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

η διαδικασία εισόδου των μαθητών στην Α΄Δημοτικού μετά την αποφοίτησή τους από το Νηπιαγωγείο, ονομάζεται στη βιβλιογραφία μετάβαση. Πρόκειται για διαδικασία σύνθετη η επιτυχία της οποίας καθορίζει πολλές φορές σ’ ένα σημαντικό ποσοστό τη μετέπειτα πορεία του παιδιού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε στο σχολείο μας (Ομήρου 4, Βριλήσσια, όροφος πρώτος) το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 10:30 π.μ., για να συμμετάσχετε σε συζήτηση με θέμα:

«Η περιγραφή του προγράμματος για την ομαλή μετάβαση και προσαρμογή από την προσχολική στην πρωτοσχολική ηλικία. Θεωρία και πράξη»

Εισηγήτριες θα είναι δασκάλες των Εκπαιδευτηρίων μας, με πολυετή και πολύ επιτυχημένη παρουσία στη βαθμίδα της Α΄τάξης οι οποίες θα σας αναλύσουν, χρησιμοποιώντας παράλληλα εποπτικό υλικό, τη φιλοσοφία που διέπει πλέον το Δημοτικό σχολείο (μετά ειδικά το σχολικό έτος 2005-2006) και την εφαρμογή του Προγράμματος Σπουδών στην πράξη, συνεπικουρούμενες από τη σχολική ψυχολόγο, συνεργάτρια των Εκπαιδευτηρίων μας.

Η παρουσία σας αφενός θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και συγχρόνως να επιλύσετε πολλές απορίες και αφετέρου θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε καλώντας στη Γραμματεία μας (κ. Γρηγοράκη) από τις 7:30 έως 14:00 στο τηλέφωνο 210-8045355 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση gogo@gmail.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 2/2/2011, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να προετοιμαστούμε αναλόγως.

Με εκτίμηση

H Διεύθυνση

Σχολιάστε

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων