Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή, 27/4 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης στο χώρο του Εργαστηρίου ΤΠΕ (Πληροφορικής) του Γυμνασίου μας με θέμα: «ασφαλής προήγηση στο διαδίκτυο» Την τηλεδιάσκεψη θα παρακολουθήσουν οι μαθητές των τάξεων Α’ και Γ’ Γυμνασίου.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για μία καινοτόμο δράση την έναρξη της οποίας κήρυξαν στις 6/4/2012 οι Υπουργοί των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας ΔΒΜΘ.

Κύριος στόχος των τηλεδιασκέψεων είναι να ευαισθητοποιηθούν παιδιά ηλικίας από 6-18 ετών για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή του τα παιδιά θα μπορούν να ενημερώνονται τόσο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο όσο και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους σε αυτό.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες μας στον τομέα ΤΠΕ του σχολείου μας, δηλαδή τη συνάδελφο κα Ελευθερία Λάππα και τον υπεύθυνο των συστημάτων μας κ. Αντώνη Δεσύλλα για τις προσπάθειές τους στην εξέλιξη των τεχνολογικών υποδομών μας και την ενσωμάτωση σε αυτές νέων δυνατοτήτων για τους μαθητές μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων