Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας με την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Δασών διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό «Νέοι άνθρωποι στα Ευρωπαϊκά Δάση». Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας (ΤΕΙ Αθήνας), στο αμφιθέατρο της Πληροφορικής (είσοδος από την Κεντρική Πύλη του ΤΕΙ, επί της οδού Αγ. Σπυρίδωνα).

 Υποψήφιοι του διαγωνισμού μπορούν να είναι μαθητές γυμνασίων και λυκείων που κατοικούν στην Περιφέρεια Αττικής και είχαν ηλικία 13-17 ετών την ημέρα έναρξης του σχολικού έτους 2011/2012, δηλαδή έχουν γεννηθεί μεταξύ 11 Σεπτεμβρίου 1995 και 10 Σεπτεμβρίου 1999.

Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε ομάδες των δύο (2) ατόμων που συστήνουν οι ίδιοι.

 Η ύλη του διαγωνισμού είναι διαθέσιμη στην http://www.parnitha.eu/content.asp?id=89 Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο (2) ώρες και οι υποψήφιες ομάδες οφείλουν να απαντήσουν από κοινού σε 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

 Ο διαγωνισμός οργανώνεται και υλοποιείται με ευθύνη της Ελληνικής Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού, που έχει οριστεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

 Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, www.parnitha.eu την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.

 Η νικήτρια ομάδα που θα διακριθεί στον ανωτέρω διαγωνισμό θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Young People in European Forests” που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2012 στη Sagadi της Εσθονίας. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, οπότε οι  μαθητές πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν στον προφορικό και γραπτό λόγο στα αγγλικά.

 Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων υποψήφιων ομάδων θα πρέπει να αποσταλεί στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ηλεκτρονικά στη δ/νση [email protected] (αφού προηγουμένως έχουν σκαναριστεί) ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη Δ/νση Λ. Θρακομακεδόνων 131, Τ.Κ. 13672, με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Νέοι Άνθρωποι στα Ευρωπαϊκά Δάση». ή με φαξ στο 2102445226. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η Δευτέρα 14 Μαΐου 2012.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας στο τηλέφωνο 2102478540, υπεύθυνη: Άννα Δερβένη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων