Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

 Στο Imagine Cup 2013 μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές και μαθητές άνω των 16 ετών που αναπτύσσουν εφαρμογές με εργαλεία της Microsoft.

To Imagine Cup 2013 αλλάζει δομή και από τον τρέχοντα διαγωνισμό περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες. Στην κατηγορία Wolrd Citizenship, οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν εφαρμογές «που έχουν την προοπτική να επιδράσουν θετικά την ανθρωπότητα». Η δεύτερη κατηγορία αφορά στα βιντεοπαιχνίδια (Games) που έχουν αναπτυχθεί πάνω στις πλατφόρμες της Microsoft, δηλαδή Windows 8, Windows Phone, με το Kinect για Windows Software Development Kit και Xbox Indie Games. Τέλος, η τρίτη κατηγορία αφορά την καινοτομία (Innovation) με πρωτότυπες εφαρμογές που εισάγουν κάτι νέα στα κοινωνικά δίκτυα, στις διαδικτυακές αγορές ή στην έρευνα. Όλες οι εφαρμογές πρέπει να έχουν αναπτυχθεί με τεχνολογία και εργαλεία της Microsoft.

Τρεις νεαροί προγραμματιστές που θα διακριθούν στην 1η, 2η και 3η θέση σε κάθε κατηγορία θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 50.000, 10.000 και 5.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Εκτός από τους διαγωνισμούς, έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν και στα online Challenges που επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο σε συγκεκριμένες τεχνολογίες και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8 apps, Windows Azure και Windows Phone. Τα χρηματικά έπαθλα και σε αυτήν την ενότητα έχουν αυξηθεί στα 10.000, 5.000 και 3.000 δολάρια για τους τρεις πρώτους που θα διακριθούν.
Το Imagine Cup αποτελεί ένα διεθνή διαγωνισμό που διαρκεί όλο το έτος και κορυφώνεται με τους παγκόσμιους τελικούς, οι οποίοι για το 2013 θα πραγματοποιηθούν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας,  από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου.
Οι διεθνείς φιναλίστ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για να διεκδικήσουν μερίδιο από τα Imagine Cup Grants, μια χρηματική επιχορήγηση που ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια και θα επενδυθεί από τη Microsoft σε ορίζοντα τριετίας, προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.

O δικτυακός τόπος του διαγωνισμού βρίσκεται στην διεύθυνση http://imaginecup.com/

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων