Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Τα εκπαιδευτήρια Καντά προσφέρουν ακαδημαϊκή υποτροφία με έκπτωση 50% επί των διδάκτρων για την σχολική χρονιά 2013 – 2014 σε άριστους μαθητές οι οποίοι θα φοιτήσουν είτε στην Α’Γυμνασίου είτε στην Α’Λυκείου το Σεπτέμβριο του 2013.

Η αξιολόγησή τους θα γίνει το Σάββατο, 1/6/2013 κατόπιν αιτήσεως μέσω της Ιστοσελίδας του σχολείου (το αργότερο έως την Πέμπτη, 30/5) συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πιέζοντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθούν για την αξιολόγηση, παρακαλούμε διαβάστε το αρχείο που θα κατεβάσετε από εδώ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΚΡΙΝΙΣΗ: α) Η υποτροφία θα είναι τριετούς διάρκειας, με την προϋπόθεση ότι ο μαθητής θα συνεχίσει να έχει υψηλές επιδόσεις, έως ότου αποφοιτήσει από τη Γ’ Γυμνασίου. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει ισχύ μόνον για την Α’Γυμνασίου (ή για και για μία από τις 2 επόμενες τάξεις στις οποίες θα επιτύχει ο μαθητής υψηλές επιδόσεις). β) Η αναφορά στο κείμενο της λέξης μαθητής περιλαμβάνει τόσο τον όρο μαθήτρια όσο και τον όρο μαθητής.

 

Αίτηση αξιολόγησης για υποτροφία

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων