Παλαιά σχολικά βιβλία
Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Αγαπητοί γονείς,

το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν ορισμένες δραστηριότητες για τις οποίες λόγω των πασχαλινών διακοπών, σας ενημερώνουμε τώρα.

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Η καθηγήτρια Φ.Ε. του Γυμνασίου-Λυκείου μας κυρία Μελά συμμετείχε σε σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα: «Το Ψηφιακό Σχολείο και Αξιοποίησή του στη διδακτική πράξη».

Σε αυτό εισηγήτρια ήταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΜΠ, κα Ευαγγελία Παγουλάτου.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Συμμετείχαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, Καντάς Ευάγγελος, Μαυρουδής Άλκις, Μελισσουργού Μαρία-Χριστίνα, Ντόλκας Θωμάς, Τρίκκας-Μπριττ Γεώργιος. Υπεύθυνη της ομάδας μας ήταν η καθηγήτρια Φ.Ε. του Γυμνασίου-Λυκείου μας κυρία Μελά.

Ο 2ος διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικής πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις στις 20/3 και στις 8/4 και την ευθύνη για την διοργάνωση και δειξαγωγή του είχε η Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής «Ευγένιος Ντελακρουά», σε συνεργασία με την Β’ Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό.

gymace2014_01

ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ

Την Κυριακή, 6/4, διοργανώθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων Δρόμος Υγείας στον οποίο ο μαθητής της Α’ Λυκείου του σχολείου μας Άγγελος Αναγνωστόπουλος κατέλαβε την δεύτερη θέση και του αξίζουν βεβαίως συγχαρητήρια. Επισυνάπτεται το δίπλωμα.

gymace2014_02

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η οικονομολόγος Μαρία Τζώρτζη, καθηγήτρια του Γυμνασίου-Λυκείου μας, συνέγραψε και εξέδωσε, μαζί με την κυρία Ιφιγένεια Σχιστού, το βιβλίο: «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών», για την Γ’ Λυκείου, Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο συναδέλφους για το δύσκολο εγχείρημα που ανέλαβαν, και το σημαντικό βιβλίο το οποίο συνέγραψαν.


gymace2014_03

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η χημικός του Γυμνασίου-Λυκείου μας κα Νικολογιάννη συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα τη Χημική Ονοματολογία και Ορολογία που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Ecomobility
Ιστοσελίδα μαθητών Εκπ.Καντά
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων