Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Κοσμητεία Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα: «Αθλητισμός- Αθλητικό Ιδεώδες»,

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές ΓΕ.Λ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και n συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετικό.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρία λογοτεχνικά είδη: Ποίημα, Διήγημα και Δοκίμιο και οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν με επιλογή ενός λογοτεχνικού είδους (ποίημα, διήγημα ή δοκίμιο) ή και δύο.

Τα ποιήματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους τριάντα (30) στίχους και τα διηγήματα τις έξι (06) σελίδες. Τα δοκίμια πρέπει να έχουν έκταση από πέντε (05) έως δέκα (10) σελίδες.

Κάθε έργο υποβάλλεται σε τέσσερα (4) δακτυλογραφημένα αντίτυπα (μέγεθος γραμματοσειράς 12). Σε κάθε έργο, στα αντίτυπα και στο φάκελο αποστολής θα αναγράφεται το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα.

Μέσα στον φάκελο αποσστολής μαζί με το λογοτεχνικό έργο θα πρέπει να αναγράφονται σε κλειστό μιρκότερο φάκελο το ονοματεπώνυμο του μαθητή, η διεύθυνση κατοικiας του και το τηλέφωνό του.

Τα κείμενα πρέπει να αποσταλούν απευθείας από τους μαθητές έως την 15η Οκτωβρiου 2014, απλά και όχι συστημένα, στη διεύθυνση: Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΒ.Ε.), οδός Τσιμισκή 128 (1ος όροφος- 3° γραφείο), Τ.Κ. 546 21 Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310-222288.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων