Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

9ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι»

Το Σάββατο, 6/6/2015 και ώρα 11:00 έως 13:00, στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ζωγράφου) θα βραβευτούν (μεταξύ άλλων) και οι μαθητές μας που διακρίθηκαν, στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Πρόκειται για τους: Τσιλιγγίρη Δημήτρη1), Στίγκα Βασιλική2) & Ρωμανιά Ελένη (ΣΤ) τους οποίους και συγχαίρουμε, όπως και τις εκπαιδευτικούς τους κυρίες Βουτσάνη, Καχριμάνη και Κόλλια, αντίστοιχα.

17ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου

Σας ενημερώνουμε ότι η Α ομάδα του σχολείου μας τερμάτισε ισόβαθμη στην 5η θέση (και τελικά 7η) ανάμεσα σε 30 ομάδες, ενώ η Β ομάδα τερμάτισε ισόβαθμη στην 23η θέση (και τελικά 25η). Θυμίζουμε την διαφορά με πέρσι, όταν η μοναδική ομάδα του σχολείου είχε καταταγεί 19η επί συνόλου 20 ομάδων.

Επίσης η σκακίστρια της Α ομάδας Μαριτίνα Σαγιά πήρε χάλκινο μετάλλιο για την ατομική της επίδοση (συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς επί δυνατών 5) ανάμεσα σε 143 συμμετοχές.

Ακόμη πρέπει να μνημονευθεί η εξαιρετική επίδοση του σκακιστή της Α ομάδας Παναγιώτη Κουτρούλη (συγκέντρωσε 4 βαθμούς επί δυνατών 5), ο οποίος παίζοντας στην 1η σκακιέρα είχε πιθανότατα και ισχυρούς αντιπάλους.

 Από την πλευρά μας να συγχαρούμε τους μαθητές μας, αλλά και τον δάσκαλό τους κ. Κωνσταντίνο Ζήβα που σε μικρό χρονικό διάστημα (μια και το σκάκι είναι πολύ δύσκολο άθλημα) βελτίωσε τους μαθητές μας που ανέλαβε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων