Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

IANOSΣτην Αθήνα ταξιδεύει για τρεις σημαντικές εκδηλώσεις φιλαναγνωσίας, η  παιδαγωγός & συγγραφέας κα Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου, παρουσιάζοντας  το Νέο μουσικό της Παραμύθι Συναισθημάτων «Στου ονείρου μου την άκρη ..φιλία έχω & αγάπη» σε μουσική Αντωνέλλας Πουλούλη, που μιλά για την αξία της φιλίας & το σεβασμό στη διαφορετικότητα & κυκλοφορεί απο τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ. Η πρώτη στο ΙΑΝΟΣ CAFE στη Σταδίου αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου & ώρα  11π.μ. είναι ένα αφιέρωμα κατά του ρατσισμού & της ξενοφοβίας & θα την προλογίσει ο Πρόεδρος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών  Ελλάδος κος Άρης Καντάς, η Πρόεδρος του Μουσείου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού  που εδρεύει στη Πλάκα κα Ευαγγελία Κανταρτζή & η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Κατερίνα Μουρίκη. Μαζί με τη συγγραφέα θα συμμετέχουν ενεργά  επί σκηνής ο μουσικός & οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου ΧΙΟΝΑΤΗ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Κυριακή 10 Απριλίου & ώρα 11π.μ. η κα Τσακίρη θα  επισκεφτεί τη δομή της UNESCO Νίκαιας για  να ταξιδέψει σε παραμυθένιες διαδρομές τους μικρούς & μεγάλους  φιλοξενούμενους της δομής σε μια δράση με σεβασμό στις κοινές  άξιες και τα ιδεώδη για  την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ώρα 6μ.μ. στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΕΔΙΣΥ  θα υλοποιήσει ένα  όμορφο βιωματικό εργαστήρι συντροφιά με την Εικονογράφο Νίκη Λεωνίδου Οι συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν θα δραματοποιήσουν & θα  βιώσουν την ιστορία του βιβλίου διαδραστικά, ενώ η κα Βανέσα Ψαλλίδα, χορεύτρια της σχολής Χορού ΕΝ ΡΟΗ της κας Νίκης Τηγανιτάκη, θα πλαισιώσει χορευτικά την αφήγηση.

Το εργαστήρι ανοιχτό για εκπαιδευτικούς & γονείς παρέχει στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων