Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Συνέντευξη στη μαθητική ομάδα Ecomobility της Γ’ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Καντά», στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ομώνυμη εκστρατεία παραχώρησε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης, παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών και πρόεδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού Κ. Βαφειάδη.
Αντικείμενο ήταν η κατασκευή πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Αναπαύσεως, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων, η αναβάθμιση του στόλου της δημοτικής συγκοινωνίας, η υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, αλλά και οι τρόποι βελτίωσης των συνθηκών μετακίνησης πεζών και οχημάτων εντός της πόλης.
Ο δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και τους ενημέρωσε για τις σχετικές ενέργειες που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης και όσες έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Ο Ξ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε τους μαθητές, τους οποίους συνόδεψε στη συνάντηση η υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Τζώρτζη για την εποικοδομητική συνομιλία, τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία και τους ενθάρρυνε να αναπτύξουν και άλλες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της οικολογικής παιδείας στους δημότες.
Τα αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιάσουν οι μαθητές σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων