Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

μετά από εξετάσεις που έδωσε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών η μαθήτριά μας Περιβολάρη Ελισάβετ (φοιτά στη Β’ Λυκείου) έλαβε υποτροφία και έλαβε συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES=Υouth Entrepreneurship Summer School).

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης πώς λειτουργεί δηλαδή μία επιχείρηση, καθώς και μία γενικότερη εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου. Κατά τη διάρκεια του Θερινού Σχολείου υλοποιούνται σεμινάρια, αλλά και πρακτικά εργαστήρια από καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και από καταξιωμένους επιχειρηματίες που μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και δίνουν στους μαθητές μια εικόνα τού επιχειρείν.

Το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια του σχολείου μας, αφού είναι η μοναδική μαθήτρια Α΄ Λυκείου που έλαβε υποτροφία δεδομένου ότι το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου-Λυκείου μας που υποστηρίζει πολλά εγχειρήματα προσφέροντας εμπειρίες ουσιαστικής μάθησης στους μαθητές μας.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά είναι επιβεβλημένο να γίνει στην καθηγήτρια του Συλλόγου κα Μαρία Τζώρτζη που με συστηματικό προγραμματισμό και συνέπεια εκμεταλλεύεται προς όφελος των μαθητών μας κάθε ευκαιρία η οποία θα μπορούσε να τους εξελίξει ως προσωπικότητες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

embed_badge
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Οι παιδικοί μας σταθμοί
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων