Παλαιά σχολικά βιβλία
Από το 1954

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις.

Ο καιρός στα Βριλήσσια

Μετεωρολογικός σταθμός Βριλησσίων. Ιδιοκτησία Εκπαιδευτηρίων Καντά, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Ο ουρανός στα Βριλήσσια

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο ΤΥΠΕΤ η έναρξη της εκστρατείας Ecomobility 2017-2018 για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη.

Στη συνάντηση για την οργανωτική υποδομή της α’ φάσης της εκστρατείας την οποία διοργάνωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού Σ. Χαντζάρα συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης του θεσμού Κ/νος Βαφειάδης, ο κ. Ζαφειρόπουλος Πρόεδρος του Ecocity, η κ.Παπαδάκη από την επιτροπή οργάνωσης Ecocity, η Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής Γ. Παρασκευοπούλου, η υπεύθυνη της δομής ‘ΚΡΙΚΟΣ’ Ε.Φιλίππου, η εκπρόσωπος του Αστεροσκοπείου Πεντέλης κ. Ασημακοπούλου, η κ. Τζώρτζη υπεύθυνη για το πρόγραμμα των εκπαιδευτηρίων Καντά, και η καθηγήτρια κ. Αναστασάτου μαζί με μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων.

Η κ. Χαντζάρα αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, ενημέρωσε την ομάδα για τον σκοπό της ενέργειας, ο οποίος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των πολιτών στην αλλαγή συμπεριφοράς μετακίνησης στην πόλη και την ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Βαφειάδης τόνισε τη σπουδαιότητα του θεσμού και τη συμβολή των νέων στον εντοπισμό των προβλημάτων και στον σεβασμό της ελεύθερης αστικής μετακίνησης πεζών και ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Η 15η περίοδος της Εκστρατείας ECOMOBILITY με τη συμμετοχή ομάδων μαθητών από 32 πόλεις της χώρας, ανάμεσά τους και ο Δήμος Βριλησσίων, γίνεται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων: Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Εσωτερικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και με τη συστράτευση και συνεργασία πολλών εκπαιδευτικών οργανισμών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, φορέων και συλλόγων.

ΠΗΓΗ: Δήμος Βριλησσίων

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων