Το Περιφερειακό τμήμα Αθήνας και Ανατολικής Αττικής της ΕΟΕΔΕ υλοποίησε  στις 2/10/2019 ημερίδα με θέμα “Καλές πρακτικές στη διδακτική του μαθήματος Οικονομία με έμφαση στη Μακροοικονομία” σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ.

Στην ημερίδα συμμετείχε με εισήγηση η καθηγήτρια οικονομικών του σχολείου μας και μέλος του Δ.Σ  του Περιφερειακου τμήματος Αθήνας και Ανατολικής Αττικής της ΕΟΕΔΕ  κυρία Μαρία Τζώρτζη.  Η εισήγηση είχε τίτλο: «Χρήση στατιστικών πινάκων – Εθνικοί Λογαριασμοί – Ελληνική Στατιστική Αρχή και άσκηση ΑΕΠ».

Την ημερίδα προλόγισαν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Τμήματος του ΕΚΠΑ κ. Στέλιος Κώτσιος, η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα. Λούκα Κατσέλη, ο καθηγητής του ΟΠΑ Θεόδωρος Λιανός, η Γενική Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ κα. Αναστασία Γκίκα, η σύμβουλος του ΙΕΠ κα. Αθηνά Νέλλα, η δρα Θεοχαρούλα Μαγουλά από το ειδικό πρόγραμμα παροχής πιστοποιητικού διδακτικής επάρκειας του ΕΚΠΑ, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, η αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΟΕΔΕ και συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κα. Χαρά Ξάνθη , η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κα. Δήμητρα Μακρή και ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου κ. Γεράσιμος  Πομώνης.

Τις εισηγήσεις μπορείτε να τις δείτε στο:https://drive.google.com/file/d/1KqouNrAJ2pd2TTLEB0xtvbpxIgANdmRt/view

Τα σχόλια είναι κλειστά.

διαβάζω και αλλάζω
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων