Οι μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού Μυρτώ Πάλλη, Κατερίνα Πούλιου, Χριστιάνα Στουφή, Δανάη Τσιγκάκου και Ίριδα Φασουλάκη, οι οποίες είχαν προκριθεί στην τελική δωδεκάδα του διαδικτυακού διαγωνισμού: “Λέμε όχι στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό”, έλαβαν τιμητική διάκριση για την καλύτερη καλλιτεχνική δημιουργία, σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το British Council και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Τον τιμητικό έπαινο απένειμε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ Σοφία Ζαχαράκη.

Οι μαθήτριές μας  διακρίθηκαν ανάμεσα σε 299 ομάδες αποτελούμενες από 1.138 μαθητές της Ε’ και Στ’ Δημοτικού και Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου, από 40 διαφορετικές πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του Τελικού του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα: Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό”, στη σελίδα του British Council στο Facebook (https://www.facebook.com/BritishCouncilGreece).

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας, στο Αγγλικό Τμήμα, και στο Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων του Δημοτικού μας σχολείου!”
Attachments area

Τα σχόλια είναι κλειστά.

διαβάζω και αλλάζω
Βραβεία Ecomobility
2ο Βραβείο στο Ecomobility 2017
1ο Βραβείο στο Ecomobility 2016
banner
Εικονική περιήγηση
Συνήγορος του παιδιού
Συνήγορος του παιδιού
Σύνδ. Κοινωνικής Ευθύνης
Αναζήτηση
Αρχείο αναρτήσεων